Ministerul Muncii – măsuri pentru salariații din sectorul public: H.G. privind stabilirea zilelor de 16 și 17 august 2018 ca zile libere (adoptată de Guvern)

3 aug. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.948 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat în data de 2 august 2018, pe site-ul său oficial (www.mmuncii.ro), Ministerul Muncii și Justiției Sociale anunță faptul că în ședința de Guvern din această dată, s-a stabilit ca zilele de 16 și 17 august 2018 fie zile libere pentru salariații din sectorul public, pentru a face legătura între zilele de week-end și ziua de 15 august, declarată nelucrătoare.

Astfel, zilele libere vor fi recuperate, în regim de program normal, în zilele de 25 august și 1 septembrie 2018 sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 7 septembrie 2018, potrivit planificărilor stabilite.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Conform precizărilor din respectivul comunicat, facilitatea nu se acordă locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă din cauza caracterului procesului de producție sau specificului activității.

De asemenea, pentru funcționarea justiției ca serviciu public, dispozițiile acestei hotărâri nu se aplică magistraților și altor categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în zilele de 16 și 17 august 2018 și nici participanților în aceste procese.

Sursa informației

Ministerul Muncii – măsuri pentru salariații din sectorul public: H.G. privind stabilirea zilelor de 16 și 17 august 2018 ca zile libere (adoptată de Guvern) was last modified: august 5th, 2018 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter