Ministerul Justiției. Selecția adjunctului membrului național la EUROJUST

14 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 38

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț de pe site-ul Ministerului Justiției (www.just.ro), s-a publicat procedura de selecție a adjunctului membrului național la EUROJUST.

Astfel, candidatul trebuie să îndeplinească următoarele condiții cumulative:

–  este cetățean român, cu domiciliul în România;

–  este procuror sau judecător cu o vechime în magistratură cu o vechime în magistratură de minimum 12 ani;

– are experiență în combaterea formelor grave ale criminalității transnaționale organizate, a corupției și terorismului;

– are experiență practică în domeniul cooperării judiciare internaționale;

– cunoștințe avansate de limba engleză (cunoașterea la nivel avansat a unei a două limbi de circulație în UE reprezintă un avantaj).

Trebuie amintit că mandatul noului adjunct al membrului național la EUROJUST va începe la data de 1 august 2019.

Adjunctul membrului național la EUROJUST este numit prin ordin al ministrului justiției, cu avizul consultativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Așadar, persoanele interesate sunt rugate să depună, până la data de 25 aprilie, ora 17:30, la sediul Ministerului Justiției, din București, strada Apolodor, nr. 17, sector 5, Direcția Resurse Umane sau să transmită prin e-mail, pe adresa: [email protected] (tel 037.204.1182) următoarele documente:

– o scrisoare de intenție în limba engleză;

– un curriculum vitae european tehnoredactat în format WORD sau pdf, însoțit de copiile oricăror documente pe care candidații le apreciază ca fiind relevante.

Afișarea rezultatelor cu lista persoanelor calificate pentru interviu va avea loc în perioada  26 aprilie – 3 mai 2019, pe site-ul Ministerului Justiției.

Interviul se va susține atât în limba română, cât și engleză, în perioada 6 – 8 mai 2019, la sediul Ministerului Justiției,

Afișarea rezultatelor interviului va avea loc în data de 10 mai 2019 pe pagina de internet a Ministerului Justiției.

Este necesar să menționăm faptul că procedura este una de selecție competitivă, iar decizia finală aparține ministrului justiției.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa știrii.

Sursa informației

Ministerul Justiției. Selecția adjunctului membrului național la EUROJUST was last modified: martie 14th, 2019 by Universul Juridic
2 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter