Ministerul Justiției. Proiect: H.G. privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru DIICOT

22 sept. 2023
Vizualizari: 378

Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Propunerile și observațiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise pe cale electronică la adresa de e-mail dean@just.ro.

Redăm, în continuare, prevederile principale regăsite în Proiect:

ARTICOL UNIC

(1) Numărul maxim de posturi prevăzut la art. 18 alin. (1) lit. a) și c) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 78/2016 pentru organizarea și funcționarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, aprobată cu modificări prin Legea nr. 120/2018, cu modificările ulterioare, se suplimentează după cum urmează:

a) numărul de posturi de procuror se suplimentează cu 25 posturi de la 306 posturi la 331 de posturi;

b) numărul de posturi de personal auxiliar de specialitate, economic și administrativ se suplimentează cu 40 de funcții de grefieri și 27 de posturi de personal economic și administrativ, de la 310 posturi la 377 posturi.

(2) Numărul maxim de posturi prevăzut la art. 1 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 39/2014 privind stabilirea numărului maxim de posturi pentru Ministerul Public, cu modificările ulterioare, se majorează în mod corespunzător cu numărul de posturi suplimentate prevăzut la alin. (1).

Pentru detalii privind Proiectul și Nota de fundamentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Ministerul Justiției. Proiect: OMJ pentru aprobarea Instrucțiunilor privind modul de încasare și plată a taxelor prevăzute de Legea nr. 297/2018 privind publicitatea mobiliară

 

Ministerul Justiției. Proiect: H.G. privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru DIICOT was last modified: septembrie 22nd, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.