Ministerul Justiției. Proiect: H.G. privind suplimentarea numărului maxim de posturi ale Inspecției Judiciare

23 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 80

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi ale Inspecției Judiciare.

Redăm, în continuare, prevederile Proiectului de Hotărâre, așa cum a fost publicat de Ministerul Justiției:

Art. 1 Numărul maxim de posturi prevăzut în Nota la Anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea și funcționarea Ministerului Justiției, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 443 din 29 iunie 2009, cu modificările și completările ulterioare, se suplimentează cu 2 posturi de personal contractual – psiholog.

Art. 2 (1) Numărul maxim de posturi prevăzut pentru Ministerul Public la art. 1 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 39/2014 privind stabilirea numărului maxim de posturi pentru Ministerul Public, cu modificările și completările ulterioare, se suplimentează cu 18 posturi de personal contractual – psiholog, din care un post revine Direcției Naționale Anticorupție și un post revine Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

(2) Numărul maxim de posturi ale Direcției Naționale Anticorupție și ale Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism se suplimentează în mod corespunzător cu numărul de posturi prevăzut pentru aceste parchete la alin. (1).

Art. 3Numărul maxim de posturi prevăzut pentru Institutul Național al Magistraturii în Hotărârea Guvernului nr. 57/2018 privind stabilirea numărului maxim de posturi pentru Institutul Național al Magistraturii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 185 din 28 februarie 2018, se suplimentează cu 2 posturi de personal contractual – psiholog.”

De asemenea, propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise la adresa de e-mail: [email protected]

Pentru mai multe detalii cu privire la proiect și la nota de fundamentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Justiției. Proiect: H.G. privind aprobarea Strategiei naționale privind recuperarea creanțelor provenite din infracțiuni pentru perioada 2021-2025 și a Planului de acțiune în perioada 2021-2025 pentru implementarea Strategiei naționale

Ministerul Justiției. Proiect: H.G. privind suplimentarea numărului maxim de posturi ale Inspecției Judiciare was last modified: aprilie 23rd, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter