Ministerul Justiției. Problemele curente ale sistemului judiciar, de la elaborarea bugetului pe anul 2020 și probleme de infrastructură, până la pregătirea lucrărilor Comisiei interinstituționale privind MCV

29 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 128

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), Ministerul Justiției a publicat un comunicat privind reuniunea Consiliului de Management Strategic, convocată de ministrul justiției, din data de 28 octombrie 2019.

În cadrul reuniunii, la care au participat conducătorii instituțiilor membre ale Consiliului de Management Strategic, respectiv MJ, CSM, ICCJ, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, s-au discutat aspecte de interes pentru domeniul justiției, precum: infrastructura și bugetul sistemului judiciar, informări referitoare la concluziile grupurilor de lucru privind recomandările MCV, GRECO și ale Comisiei de la Veneția, respectiv privind modificările legislative necesare în lumina deciziilor CCR, precum și discuții tehnice pe marginea concluziilor Raportului Comisiei Europene privind progresele României în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV).

Pentru a consulta comunicatul, vă rugăm, accesați sursa informației.

 

Sursa informației

Ministerul Justiției. Problemele curente ale sistemului judiciar, de la elaborarea bugetului pe anul 2020 și probleme de infrastructură, până la pregătirea lucrărilor Comisiei interinstituționale privind MCV was last modified: octombrie 29th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter