[UPDATE: Creșterea capacității de recuperare] Ministerul Justiției. Lansarea portalului ANABI pentru derularea licitaţiilor publice prin mijloace electronice

28 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 604

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 28 iulie 2020: Creșterea capacității de recuperare

Ministerul Justiției (www.just.ro) a publicat un comunicat privind semnarea contractului, de către Agenția Națională a Bunurilor Indisponibilizate, privind implementarea proiectului cu titlul „Dezvoltarea sistemului informatic național integrat de evidența a creanțelor provenite din infracțiuni”.

Astfel, proiectul va fi implementat, în parteneriat cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pe o perioada de 30 de luni și va beneficia de un buget total de aproximativ 4 milioane de lei.

De asemenea, sistemul informatic național integrat ROARMIS (Romanian Assets Recovery and Management Integrated System) va furniza informații cu privire la diferite etape ale procesului de recuperare a creanțelor, precum și accesul direct al instanțelor de judecată, incluzând Înalta Curte de Casație și Justiție, unităților de parchet, Ministerul Afacerilor Interne (personal din poliția judiciară), Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Ministerului Justiției ca autoritate centrală pentru cooperare judiciară.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Ministerul Justiției (www.just.ro) a publicat un comunicat privind lansarea, de către Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, a platformei online pentru derularea licitațiilor publice prin mijloace electronice.

Astfel, instrumentul facilitează accesul potențialilor cumpărători la proceduri cu respectarea standardelor de distanțare socială și pentru reducerea costurilor determinate de participarea la licitațiile clasice.

De asemenea, prin digitalizarea procedurilor de lucru aferente organizării acestor licitații se asigură transparența și accesul facil la informații privind activitatea ANABI, fiind consolidate mecanismele interne de management eficient al resurselor publice.

ANABI este o instituție publică de interes național cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Justiției, și își desfășoară activitatea cu respectarea următoarelor principii: legalitatea, confidențialitatea, integritatea, autonomia operațională, celeritatea, eficiența și respectarea drepturilor și intereselor legitime ale proprietarilor, ale titularilor altor drepturi asupra bunurilor și ale terților.

Pentru detalii suplimentare, accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Creșterea capacității de recuperare] Ministerul Justiției. Lansarea portalului ANABI pentru derularea licitațiilor publice prin mijloace electronice was last modified: iulie 28th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter