Ministerul Justiției. Întâlnire cu reprezentanta Ligii Studenților Români din Străinătate

3 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 270

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului Ministerului Justiției, din data de 3 mai 2018, la sediul Ministerului, a avut loc întrevederea ministrului justiției, domnul Tudorel Toader, și a secretarului de stat, Marieta Safta, cu doamna Ana Maria Tudorache, reprezentanta Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS).

Conform precizărilor din comunicat, în cadrul întâlnirii doamna Ana Maria Tudorache a prezentat o inițiativă lansată în anul 2013 de LSRS, respectiv Strategia Multidimensională de Atragere a Tinerilor din Diaspora (SMART Diaspora).

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Astfel, această strategie vizează, în principal, ca România să devină o destinație de carieră atractivă pentru studenții și absolvenții celor mai bune universități din lume, SMART Diaspora incluzând programe precum SMART Internship și „Hai Acasă”.

În acest context, discuțiile au purtat asupra posibilității efectuării de stagii de practică în cadrul Ministerului Justiției, fiind prezentat cadrul instituțional de realizare a acestora, respectiv prevederile Instrucțiunii nr. 2 privind desfășurarea stagiilor de practică în cadrul Ministerului Justițieiprobată de ministrul justiției la data de 27 iunie 2017.

În plus, se precizează că, Ministerul Justiției și-a manifestat deschiderea pentru pregătirea studenților instituțiilor de învățământ superior în profesiile juridice.

Sursa informației

Ministerul Justiției. Întâlnire cu reprezentanta Ligii Studenților Români din Străinătate was last modified: mai 3rd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter