Ministerul Justiției. Implementarea, la nivelul penitenciarelor, a măsurilor stricte pentru combaterea eficientă a pandemiei de COVID-19

20 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 45

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), Ministrul Justiției a participat joi, 19 noiembrie 2020, la o întâlnire de lucru în sistem de videoconferință cu directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor și cu directorii de penitenciare din toată țara.

Astfel, principalul subiect abordat în cadrul discuției a fost necesitatea implementării, în continuare, la nivelul penitenciarelor, a măsurilor stricte pentru combaterea eficientă a pandemiei de COVID-19.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

De asemenea, s-a evidențiat faptul că măsurile gândite la începutul pandemiei de Ministerul Justiției și Administrația Națională a Penitenciarelor, pentru protejarea vieții deținuților și a angajaților din sistemul penitenciar, au avut drept rezultat faptul că, timp de aproape 9 luni, ANP a înregistrat zero infectări în rândul deținuților. 

Totodată, din această realizare au fost desprinse următoarele concluzii:

− Măsurile s-au luat timpuriu, MJ și ANP anticipând cât de dificilă va fi situația pe fondul pandemiei de COVID-19;

− Pe baza unei analize aprofundate, ANP și unitățile din subordine au gândit o strategie corectă de prevenire a infectării cu SARS-COV-2;

− S-a aplicat cu strictețe tot ceea ce s-a stabilit;

− Munca în echipă a avut un rol determinat.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Funcția de anonimizare] Ministerul Justiției. Eliminarea din interfața externă a aplicației ECRIS a dosarelor având ca obiect traficul de minori și cel de persoane

Ministerul Justiției. Implementarea, la nivelul penitenciarelor, a măsurilor stricte pentru combaterea eficientă a pandemiei de COVID-19 was last modified: noiembrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter