Ministerul Justiției. Elaborarea și adoptarea unei Strategii Naționale pentru protecția proprietății intelectuale

29 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 96

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial (www.just.ro), ministrul justiției a avut ieri, 28 octombrie, o întrevedere cu o delegație condusă de Subsecretarul Comerțului pentru proprietate intelectuală și directorul Oficiului pentru Brevete și Mărci din SUA.

Dintre subiectele abordate, se remarcă domeniul protecției drepturilor de proprietate intelectuală cu progresele realizate în actualizarea legislației actuale privind drepturile de autor. În acest sens, în contextul președinției române a Consiliului UE, în prima parte a acestui an, a fost agreată directiva Copyright, un prim pas către o piață digitală unică.

Un alt punct de interes l-a reprezentat combaterea comerțului cu produse contrafăcute.

Tot în cadrul întrevederii, s-au remarcat progrese în domeniul identificării și tragerii la răspundere penală a celor ce încalcă drepturile de autor. Susținerea acestor eforturi conduc la realizarea unei Strategii Naționale pentru protecția proprietății intelectuale, care ar continua să impulsioneze asigurarea unui cadru legislativ corespunzător.

Pentru a accesa comunicatul, urmați sursa informației.

Sursa informației

Ministerul Justiției. Elaborarea și adoptarea unei Strategii Naționale pentru protecția proprietății intelectuale was last modified: octombrie 29th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter