Ministerul Justiției. Auditul de conformitate al Curții de Conturi a României, cu tema „Controlul modului de gestionare a resurselor publice pe perioada stării de urgență”

23 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 255

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ministerul Justiției (www.just.ro) a publicat luni, 22 iunie a.c., un comunicat privind auditul de conformitate efectuat de Curtea de Conturi a României, cu tema „Controlul modului de gestionare a resurselor publice pe perioada stării de urgență”,  pentru perioada 16 martie-14 mai 2020.

Pentru combaterea epidemiei generate de COVID-19, Ministerul Justiției a alocat o sumă totală de 34.858.000 lei, atât pentru instanțele judecătorești, cât și pentru instituțiile aflate în subordine sau în coordonare.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Astfel, Curtea de Conturi a concluzionat faptul că utilizarea resurselor publice alocate pentru perioada stării de urgență, respectiv în perioada 16 martie-14 mai 2020, s-a realizat cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Justiției. Dezbatere publică a Proiectului de Lege privind concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii

Ministerul Justiției. Auditul de conformitate al Curții de Conturi a României, cu tema „Controlul modului de gestionare a resurselor publice pe perioada stării de urgență” was last modified: iunie 23rd, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter