Ministerul Justiției. Asigurarea unei infrastructuri digitale performante

20 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 55
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pentru a îmbunătăți accesul la Justiție, Ministerul Justiției, în colaborare cu partenerii săi strategici, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public și Înalta Curte de Casație și Justiție, lucrează la asigurarea unei infrastructuri digitale performante.

Ministerul Justiției a participat, în data de 16 iunie 2022, la cea mai importantă întâlnire anuală de afaceri europene din România, Forumul EUROSFAT.

Astfel, în cadrul lucrărilor panelului E-justice în România: Implementarea Sistemului ECRIS V, secretarul de stat George Cătălin Șerban a prezentat principalele direcții de dezvoltare la care lucrează MJ, în colaborare cu Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public și Înalta Curte de Casație și Justiție, în cadrul transformărilor digitale la nivelul Justiției din România:

− Îmbunătățirea accesului la justiție, prin asigurarea unei infrastructuri digitale viabile;

− Dezvoltarea aplicației ECRIS V, care urmărește digitalizarea justiției, inclusiv prin implementarea Dosarului Electronic Național (DEN);

− Realizarea unor investiții suport în infrastructură pentru aplicația ECRIS V, atât la nivel central, cât și la nivelul instanțelor;

− Realizarea unei arhitecturi de sistem care să permită interconectarea cu alte sisteme informatice naționale;

−  Armonizarea cadrului legislativ cu rezultatele proiectelor tehnice (proceduri și mecanisme specifice).

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Ministerul Justiției. Acordurile colective MJ-ANP au fost semnate

Ministerul Justiției. Asigurarea unei infrastructuri digitale performante was last modified: iunie 20th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter