Ministerul Justiției. Acordurile colective MJ-ANP au fost semnate

15 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 90

Ministerul Justiției (MJ), Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) și cele patru organizații sindicale reprezentative din sistemul poliției penitenciare – Federația PUBLISIND, Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, Federația Polițiștilor de Penitenciare, au semnat, în data de 14 iunie 2022, două noi acorduri cu privire la poliția penitenciară.

Acestea sunt: „Acord Colectiv privind raporturile de serviciu la nivelul grupului de unități” și „Acord privind transparența decizională și dialogul în poliția penitenciară”.

Astfel, conținutul acestor documente, în acord cu prevederile Legii nr. 145/2019 privind Statutul polițiștilor de penitenciare, a fost negociat cu accent pe îmbunătățirea condițiilor de muncă, sănătatea și securitatea în muncă, precum și perfecționarea profesională a polițiștilor de penitenciare. Cele două acorduri au o valabilitate de 24 de luni.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

 

Sursa informației

Vezi și Ministerul Justiției. Reducerea dezbaterii proiectului despăgubirilor la suma maxim acordată este o eroare

Ministerul Justiției. Acordurile colective MJ-ANP au fost semnate was last modified: iunie 15th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.