Ministerul Familiei. Proiect: Ordin pentru aprobarea standardelor minime obligatorii privind aplicarea managementului de caz în cadrul serviciilor sociale de asistenţă destinate agresorilor

9 aug. 2022
Vizualizari: 237

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a supus dezbaterii publice Proiectul de Ordin pentru aprobarea Standardelor minime obligatorii privind aplicarea managementului de caz în cadrul serviciilor sociale de asistență destinate agresorilor.

Propunerile, sugestiile și opiniile privind proiectul se vor transmite în termen de 10 zile de la publicare la adresa de e-mail, monaliza.cirstea@anes.gov.ro.

Redăm, în continuare, principalele prevederi ale proiectului:

Art. 1 – Se aprobă standardele minime obligatorii privind aplicarea managementului de caz în cadrul serviciilor sociale de asistență destinate agresorilor, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2 – Prevederile prezentului ordin se aplică tuturor furnizorilor de servicii sociale destinate agresorilor în cazurile de violență domestică, publici și privați, care funcționează pe teritoriul României.

Pentru mai multe detalii legate de Proiect, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Ministerul Familiei. Proiect: Ordin pentru aprobarea standardelor minime obligatorii privind aplicarea managementului de caz în cadrul serviciilor sociale destinate victimelor violenței domestice

Ministerul Familiei. Proiect: Ordin pentru aprobarea standardelor minime obligatorii privind aplicarea managementului de caz în cadrul serviciilor sociale de asistență destinate agresorilor was last modified: august 9th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.