Ministerul Educației. Webinar dedicat cadrelor didactice: „Folosește manualele 3D și instrumentele interactive pentru a susține lecții la distanță”

19 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 90

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.edu.ro), Ministerul Educației și Cercetării a publicat un comunicat privind organizarea, în parteneriat cu Editura Didactică și Pedagogică, EduMagic și Mozaik Education, a webinarului dedicat cadrelor didactice, intitulat „Folosește manualele 3D și instrumentele interactive pentru a susține lecții la distanță”, care va avea loc în data de 26 mai 2020, în intervalul orar 16-18:00.

Astfel, cadrelor didactice le vor fi prezentate modalitățile prin intermediul cărora pot utiliza, gratuit, platforma mozaBook (de creare a lecțiilor digitale- interactive) pentru a personaliza și adapta conținutul educațional al manualelor Editurii Didactice și Pedagogice, cu peste peste 1200 de animații 3D, videoclipuri, instrumente și jocuri educaționale în limba română. 

Totodată, pentru a putea accesa webinarul, cadrele didactice se vor putea înscrie până luni, 25 mai 2020, ora 12:00.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Educației. Măsuri privind prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2 la nivelul tuturor instituțiilor subordonate

Ministerul Educației. Webinar dedicat cadrelor didactice: „Folosește manualele 3D și instrumentele interactive pentru a susține lecții la distanță” was last modified: mai 19th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter