Ministerul Educației. Linii Telverde destinate informării cu privire la începerea noului an școlar/universitar

4 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 104

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.edu.ro), Ministerul Educației și Cercetării a publicat un comunicat privind facilitarea accesului la informații tuturor celor interesați de lămuriri cu privire la începerea noului an școlar/universitar, prin crearea unor Linii Telverde.

Astfel, o linie Telverde – 0800 67 20 31 – va fi pusă la dispoziția elevilor, studenților și părinților, iar a doua linie Telverde – 0800 67 20 32 – va fi destinată reprezentanților unităților de învățământ preuniversitar de stat și administrației publice locale.

De asemenea, prin intermediul liniei destinate reprezentanților unităților de învățământ preuniversitar de stat și administrației publice locale, aceștia pot beneficia de consultanță în materie de accesare a fondurilor europene prevăzute prin O.U.G. nr. 144/2020, care reglementează:

„1. Acordarea de sprijin tuturor unităților de învățământ preuniversitar de stat care vor să aplice pentru achiziția de tablete, pentru uz școlar, cu acces la internet, precum și pentru alte echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediul online;

2. Achiziția de echipamente de protecție medicală, dezinfectanți și containere sanitare mobile, achiziții decontate prin fonduri europene.”

De asemenea, ambele linii telefonice, gratuite, vor funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:00.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Ministerul Educației. Linii Telverde destinate informării cu privire la începerea noului an școlar/universitar was last modified: septembrie 4th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter