Ministerul Educației. Centrele de excelență în învățământul profesional și tehnic aprobate de către Comisia Europeană

31 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 158

Potrivit paginii oficiale (www.edu.ro), Ministerul Educației și Cercetării a publicat rezultatele selecției celui de-al doilea apel din cadrul Acțiunii-cheie 3 a Programului Erasmus +, selecție în urma căreia au fost aprobate 5 noi platforme de centre de excelență în învățământul profesional și tehnic (VET).

Astfel, din România au fost selectate două instituții de învățământ: Universitatea din București și Liceul Tehnologic „Cezar Nicolau” din localitatea Brănești (județul Ilfov), precum și doi parteneri socio-economici: Fundația „Worldskills” Romania și Terano Construct SRL.

De asemenea, Universitatea din București va face parte din platforma Governance for Inclusive Vocational Excellence, iar Liceul Tehnologic „Cezar Nicolau” din European Platform for Urban Greening.

Totodată, prin intermediul acestui apel, cu o valoare totală de aproximativ 20.000.000 euro,  se urmărește dezvoltarea unor ecosisteme de competențe, creșterea calității și adaptabilității învățământului profesional și tehnic.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Ministerul Educației. Centrele de excelență în învățământul profesional și tehnic aprobate de către Comisia Europeană was last modified: iulie 31st, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter