Ministerul Economiei. Prelungirea termenului pentru completarea formularului dedicat operatorilor economici din turism până la 15 mai 2020

6 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 203

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Potrivit site-ului oficial (www.economie.gov.ro), Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a publicat un comunicat privind prelungirea termenului pentru completarea formularului dedicat operatorilor economici din turism până la data de 15 mai 2020.

Formularul poate fi completat pe platforma dedicată acestuia, la secțiunea „Formulare”.

De asemenea, prin intermediul aplicației dedicată operatorilor economici din turism, lansată pe data de 22 aprilie 2020, pot fi colectate informații financiare privind sumele încasate în avans de la clienți pentru pachetele de servicii, despre plățile efectuate către partenerii externi, precum și despre evidența resurselor umane existente la nivelul acestora.

 

Pentru detalii suplimentare, accesați sursa informației.

Sursa informației 

🔔Vezi și Ministerul Economiei. Plafonarea prețurilor carburanților auto

Ministerul Economiei. Prelungirea termenului pentru completarea formularului dedicat operatorilor economici din turism până la 15 mai 2020 was last modified: mai 6th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter