[UPDATE: Rezultatele finale] Ministerul Culturii oferă finanțare proiectelor și acțiunilor culturale dedicate „Zilei Culturii Naționale” în anul 2022

5 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 127
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Rezultatele finale

Ministerul Culturii a publicat rezultatele finale ale selecției ofertelor culturale depuse în vederea alocării fondurilor pentru sprijinirea derulării proiectelor și acțiunilor culturale dedicate Zilei Culturii Naționale 2022.

Astfel, rezultatele selecției și rezultatele soluționării contestațiilor depuse în cadrul programului pot fi consultate accesând sursa informației.

Campanie Craciun UJmag 2020

De asemenea, Ministerul informează că sumele se vor aloca fiecărui proiect, în funcție de punctajul obținut, până la epuizarea sumei de 500.000 de lei disponibilă pentru acest eveniment.

 

Sursa informației


UPDATE: Rezultatul selecției ofertelor culturale

Ministerul Culturii a publicat rezultatele selecției ofertelor culturale depuse în vederea alocării fondurilor pentru sprijinirea derulării proiectelor și acțiunilor culturale dedicate Zilei Culturii Naționale 2022.

Astfel, rezultatele selecției sunt disponibile aici.

Totodată, participanții nemulțumiți pot depune contestații în perioada 24-28 decembrie 2021, la Registratura Ministerului Culturii.

De asemenea, Ministerul informează că, după soluționarea constestațiilor, sumele se vor aloca fiecărui proiect, în funcție de punctajul obținut, până la epuizarea sumei de 500.000 de lei disponibilă pentru acest eveniment.

Mai multe detalii pot fi vizualizate accesând sursa informației.

Sursa informației


Ministerul Culturii a informat că, întrucât ziua de 15 ianuarie a fost declarată „Ziua Culturii Naționale”, pentru anul 2022, ministerul va aloca suma de 500.000 lei pentru sprijinirea derulării proiectelor și acțiunilor culturale dedicate acestei zile.

În acest sens, pentru a putea beneficia de finanțare, solicitantul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

− Este persoană fizică autorizată, respectiv persoană juridică înființată în conformitate cu prevederile legale, cu excepția instituțiilor aflate în subordinea Ministerului Culturii;

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

− Desfășoară programe, proiecte și activități culturale, potrivit actelor constitutive;

− Nu are datorii la bugetul de stat sau la bugetul local.

Menționăm că valoarea maximă a sprijinului financiar pe proiect/acțiune acordat de Ministerul Culturii este de 50.000 lei, iar solicitările se transmit la Registratura Ministerului Culturii până la data de 15 decembrie 2021, ora 17:00.

Totodată, pentru a putea participa la sesiunea de selecție, proiectele/acțiunile culturale se vor desfășura exclusiv în perioada 15-31 ianuarie 2022.

Pentru mai multe detalii privind criteriile de selecție și actele necesare, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultatele probei scrise] Ministerul Culturii. Concurs de recrutare în vederea ocupării unei funcții publice de execuție de consilier achiziții publice la Serviciul Achiziții și Administrativ (23 noiembrie 2021)

[UPDATE: Rezultatele finale] Ministerul Culturii oferă finanțare proiectelor și acțiunilor culturale dedicate „Zilei Culturii Naționale” în anul 2022 was last modified: ianuarie 5th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter