[UPDATE: Rezultatul final] Ministerul Culturii. Concurs de recrutare în vederea ocupării unei funcţii publice de execuție vacantă, de consilier, la Compartimentul Cultură Scrisă (4 august 2022)

11 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 162

Update: Rezultatul final

Ministerul Culturii a postat rezultatul final din cadrul concursului pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacantă de consilier clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul Cultură Scrisă din cadrul Ministerului Culturii, din data de 4 august 2022 (proba scrisă).

Astfel, rezultatul poate fi vizualizat accesând sursa informației.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul interviului

Ministerul Culturii a postat rezultatul interviului din cadrul concursului pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacantă de consilier clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul Cultură Scrisă din cadrul Ministerului Culturii, din data de 4 august 2022 (proba scrisă).

Astfel, rezultatul poate fi vizualizat accesând sursa informației.

De asemenea, candidatul nemulțumit de rezultatul obținut poate formula contestație în termen de 24 de ore de la data și ora afișării rezultatului.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul probei scrise

Ministerul Culturii a postat rezultatul probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacantă de consilier clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul Cultură Scrisă din cadrul Ministerului Culturii, din data de 4 august 2022 (proba scrisă).

Astfel, rezultatul poate fi vizualizat accesând sursa informației.

De asemenea, proba interviului se va desfășura în data de 9 august 2022, ora 11:00, la sediul Ministerului Culturii.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul selecției dosarelor de înscriere

Ministerul Culturii a postat rezultatul selecției dosarelor de înscriere din cadrul concursului pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacantă de consilier clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul Cultură Scrisă din cadrul Ministerului Culturii, din data de 4 august 2022 (proba scrisă).

Astfel, rezultatul poate fi vizualizat accesând sursa informației.

De asemenea, candidații nemulțumiți de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de 24 de ore de la data afișării rezultatului, care se depune la secretarul comisiei de soluționare a contestațiilor.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Ministerul Culturii anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacantă de consilier clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul Cultură Scrisă din cadrul Ministerului Culturii, în data de 4 august 2022 (proba scrisă).

Concursul va avea loc la sediul Ministerului Culturii din București și constă în susținerea următoarelor probe:

Proba scrisă: 4 august 2022, ora 11:00;

− Interviul: ce va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Depunerea dosarelor se va face în perioada următoare 4-24 iulie 2022 , inclusiv, în intervalul orar 8:30-17:00, luni-joi și 8:30-14:30, vineri.

Documente necesare pentru înscriere:

− Formularul de înscriere prevăzut în anexa nr. 1;

− Curriculum vitae, modelul comun european;

− Copia actului de identitate;

− Copii ale diplomelor de studii, certificatelor și altor documente care atestă efectuarea unor specializări și perfecționări;

− Copia carnetului de muncă și a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă si în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului/funcției sau pentru exercitarea profesiei, model orientativ în anexa nr. 2;

− Adeverinței care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului;

− Cazierul judiciar;

− Declarația pe propria răspundere, prin completarea rubricii corespunzătoare din formularul de înscriere, sau adeverința care să ateste lipsa calității de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia, în condițiile prevăzute de legislația specifică.

Tematica și bibliografia pentru concurs pot fi consultate accesând sursa informației.

Sursa informației

Ministerul Culturii: Concurs de recrutare în vederea ocupării unei funcții publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional superior (4 august 2022)

[UPDATE: Rezultatul final] Ministerul Culturii. Concurs de recrutare în vederea ocupării unei funcții publice de execuție vacantă, de consilier, la Compartimentul Cultură Scrisă (4 august 2022) was last modified: august 11th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.