Ministerul Afacerilor Interne. Măsurile dispuse la nivelul structurilor MAI în contextul evenimentelor ce au loc de Anul Nou

31 dec. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 222

Diverse măsuri suplimentare au fost luate la nivelul structurilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) în vederea prevenirii producerii de incidente în ultimele zile ale acestui an și în primele zile ale anului 2022.

Astfel, în această perioadă, principalele îndatoriri ale angajaților MAI vor consta în prevenirea și combaterea contravențiilor și a infracțiunilor, în fluidizarea traficului pe drumurile solicitate în această perioadă, dar și la trecerea frontierei, precum și în asigurarea unei intervenții rapide în cazul producerii unor situații de urgență, inclusiv cele provocate de vremea severă.

Referitor la siguranța publică din Noaptea dintre Ani, Forțele Ministerului Afacerilor Interne vor fi suplimentate pentru a preveni comiterea de fapte ilegale și pentru a putea acționa rapid în sprijinul cetățenilor, iar echipajele SMURD vor fi pregătite să intervină pentru acordarea primului-ajutor medical.

În ceea ce privește pericolul reprezentat de folosirea articolelor pirotehnice, MAI a întreprins acțiunea „Foc de artificii”, prin care au fost efectuate controale în întreaga țară pentru a se verifica legalitatea operațiunilor comerciale cu articole pirotehnice, fiind confiscate cantități mari de astfel de articole.

De asemenea, în contextul deplasărilor dense ale cetățenilor din această perioadă, Poliția Rutieră va lua măsuri pentru a asigura fluidizarea traficului și evitarea blocajelor pe cele mai intens circulate drumuri.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: pixabay)

 

📎VEZI ȘI MINISTERUL AFACERILOR INTERNE. NOI ELEMENTE DE UNIFORMĂ PENTRU PERSONALUL POLIȚIEI ROMÂNE

Ministerul Afacerilor Interne. Măsurile dispuse la nivelul structurilor MAI în contextul evenimentelor ce au loc de Anul Nou was last modified: decembrie 31st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.