Ministerul Afacerilor Interne. Demersuri privind reducerea timpului de soluționare a cererilor și pentru eficientizarea serviciilor oferite cetățenilor 

21 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 192

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mai.gov.ro), Ministerul Afacerilor Interne a publicat un comunicat prin care informează despre semnarea contractului privind implementarea Sistemului Informatic Central, derulat în parteneriat cu Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, Direcția Generală Comunicații și Tehnologia Informației și alte instituții, din cadrul proiectului „Sistem Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă” – SIIEASC.

Astfel, prin intermediul platformei, cetățeni vor putea descărca și completa online diverse formulare, vor putea  obține informații privind procedurile de lucru, tarifele și etapele necesar a fi parcurse pentru obținerea documentelor de stare civilă.

Totodată, obiectivul specific al platformei este reducerea timpului și a costurilor vizând procesarea informațiilor, în speciale a celor privind înregistrarea actelor de stare civilă și de eliberare a certificatelor aferente celor 4 evenimente primare de viață – naștere, căsătorie, divorț, deces.

Termenul pentru finalizarea proiectului este 24 iunie 2022.

 

Pentru a vizualiza comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Ministerul Afacerilor Interne. Demersuri privind reducerea timpului de soluționare a cererilor și pentru eficientizarea serviciilor oferite cetățenilor  was last modified: mai 21st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter