MIHAIL UDROIU: Fișe de drept penal. Partea generală, Fișe de drept penal. Partea specială, ediția a IV-a, revăzută și adăugită

31 mai 2017
Vizualizari: 4518

„Fișe de drept penal. Partea generală” și „Fișe de drept penal. Partea specială”, ediția a IV-a, revăzută și adăugită, sunt lucrări indispensabile oricărui student, masterand ori doctorand interesat să aprofundeze materia dreptului penal.

Fișele de drept penal reprezintă un instrument esențial pentru pregătirea fiecărui candidat la examenele de admitere, definitivare sau promovare în profesiile juridice, cu precădere a celor care dau admitere la INM ori în barou.

Fișele elaborate de către judecător Mihail Udroiu sunt, în egală măsură, apreciate de către practicienii aflați la început de carieră, dar și de către cei cu o bogată experiență în domeniu, indiferent că vorbim despre judecători, procurori, avocați etc.

Fișele de drept penal, partea generală, și Fișele de drept penal, partea specială, ediția a IV-a, revăzută și adăugită, au alcătuit, încă din 2012, singurele lucrări care au abordat, într-o grafică inovatoare și o structură intuitivă, partea generală și partea specială ale Codului penal. Fișele alcătuiesc un instrument eficient, care, în timp, a dovedit că permite oricărui student, proaspăt absolvent ori jurist cu experiență să își fixeze facil o perspectivă logică asupra materiei dreptului penal.

Autor a peste 60 de studii și articole publicate în reviste de specialitate, deopotrivă apreciate de către candidații la examenele de admitere în profesiile juridice și de către profesioniștii din domeniul juridic, Mihail Udroiu a fost declarat cel mai prolific autor de carte juridică*.

Ediția a IV-a a Fișelor de drept penal, partea generală, și a Fișelor de drept penal, partea specială, reprezintă un comentariu extrem de clar al Codului penal, în general, și al materiei al cărei studiu este necesar pentru admiterea, definitivarea sau promovarea în profesiile juridice, în special.
 

Vă recomandăm:

Mihail UDROIU: Fise de drept penal. Partea generala. Editia a 4-a revazuta si adaugitaMihail UDROIU: Fise de drept penal. Partea speciala. Editia a 4-a revazuta si adaugita

👍Vezi Fișele de drept penal în UJmag.ro!

 
Fișele elaborate de către judecător Mihail Udroiu analizează TOATE deciziile pronunțate de Curtea Constituțională și de ICCJ (RIL, HP) până la finalul lunii mai 2017, cuprinde trimiteri la proiectul de lege de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală și, cel mai important, înglobează jurisprudența relevantă pronunțată în baza noului Cod penal.

Noutatea ediției a IV-a a Fișelor de drept penal elaborate de către judecător Mihail Udroiu o reprezintă suplimentarea numărului de fișe puse la dispoziția cititorilor și a numărului de teme de analiză și dezbatere (TAD).

Fișele de drept penal, partea generală, și Fișele de drept penal, partea specială, ediția a IV-a, revăzută și adăugită, prezintă materia într-o manieră clară și structurată, printr-o organizare a conținutului în părți teoretice și părți practice, caracteristici apreciate în mod deosebit de candidații la examenele specifice profesiilor juridice.

MIHAIL UDROIU: Fișe de drept penal. Partea generală, Fișe de drept penal. Partea specială, ediția a IV-a, revăzută și adăugită was last modified: mai 31st, 2017 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: