Miercuri, 16 Noiembrie 2016, EdJust va fi prezent la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

15 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 556

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Edjust – Educație juridică în școli este un proiect realizat de către Asociația Studenților la Drept (ASD) și Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” și îl are ca formator pe judecătorul din cadrul Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) – Cristi Danileț. Activitatea are în vedere facilitarea accesului la cunoștințe elementare de drept în rândul elevilor.

Bucurându-se de un real succes în județele Iași, Vaslui, Botoșani, Bacău și Suceava și având peste o mie de beneficiari, cereri de reîntoarcere, zeci de articole în presă și multe feedback-uri constructive, proiectul are în vedere cuprinderea întregii regiuni de Nord-Est a României.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Astfel, studenți facultății de Drept de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, vor susține seminarii de educație juridică la două clase de a XI-a din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, la invitația organizatorilor acestei activități, profesor Ariadna Maximiuc, directorul liceului, profesor Loredana Ciobanu, director adjunct și profesor Camelia Trofin. Activitatea se va desfășura între orele 14.00-15.00, în cadrul Săptămânii Educației Globale.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți găsi la numărul de telefon 0752957372
Facebook: https://www.facebook.com/EdJustd/?fref=ts

👍Vezi și: [Educație] Justiție pentru liceeni

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, EdJust va fi prezent la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Iași was last modified: noiembrie 15th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter