MFP. Proiect în dezbatere publică: Ordin pentru aprobarea Procedurii de anulare a obligațiilor de plată accesorii

20 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 225

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mfinante.ro), Ministerul Finanțelor Publice declanșează procedura de dezbatere publică referitoare la adoptarea Ordin pentru aprobarea Procedurii de anulare a obligațiilor de plată accesorii și pentru modificarea OMFP nr. 2810/2019 pentru aprobarea procedurii de aplicare a măsurilor de restructurare a obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 în cazul debitorilor care au datorii principale în cuantum mai mare sau egal cu suma de un milion lei.

Astfel, prezentul act normativ urmează să producă schimbări în ceea ce privește:

Brașov: Conferința GDPR în profesiile liberale, instituții și companii

– facilitățile fiscale care se acordă, precum și categoriile de obligații de plată accesorii care pot face obiectul facilităților fiscale;

– procedura de acordare a amânării la plată, cât și procedura de acordare a anulării obligațiilor de plată accesorii;

– colaborarea între organul fiscal central și autoritățile/instituțiile publice care transmit organului fiscal central titluri executorii spre recuperare;

– situația anulării obligațiilor în cazul persoanelor pentru care s-a atras răspunderea;

– unele completări ale Anexelor nr. 1, 4, 5, 7, 10, 11, 12 la Procedura de aplicare a măsurilor de restructurare a obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 în cazul debitorilor care au datorii principale în cuantum mai mare sau egal cu suma de un milion lei.

Proiectul de Ordin poate fi consultat mai jos:

 

Sursa informației

MFP. Proiect în dezbatere publică: Ordin pentru aprobarea Procedurii de anulare a obligațiilor de plată accesorii was last modified: septembrie 20th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter