MFP. Proiect în dezbatere publică: Legea pentru modificarea şi completarea Legii responsabilităţii fiscal-bugetare nr. 69/2010

23 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 408

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mfinante.ro), la data de 21 ianuarie 2019, Ministerul Finanțelor Publice a pus în dezbatere publică Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii responsabilității fiscal-bugetare nr. 69/2010 (rep. M. Of. nr. 330 din 14 mai 2015; cu modif. ult.).

Așa cum reiese din expunerea de motive, prin respectivul proiect de act normativ, se preconizează mai multe schimbări, printre care și:

Inteligența artificială în materie penală

– completarea LRF cu o prevedere expresă referitoare la o comparație a prognozelor bugetare naționale cu previziunile bugetare ale Comisiei în ceea ce privește cadrul bugetar pe termen mediu, în conformitate cu art. 4 alin. (1) din Directivă. Această completare se realizează prin punctul 4 al art. I din proiectul de act normativ.

– modificarea (în cazul prognozelor macroeconomice) și completarea (în cazul prognozelor bugetare) LRF cu prevederi clare privind publicarea metodologiilor, ipotezelor si parametrilor relevanți care stau la baza acestor prognoze, pentru transpunerea completă a prevederilor art. 4 alin. (5) din Directivă. Aceasta se realizează prin punctul 2 si punctul 3 ale art. I din proiectul de act normativ.

Pentru a vedea respectivul proiect de act normativ, dar și expunerea de motive, vizitați site-ul oficial (www.mfinante.ro).

MFP. Proiect în dezbatere publică: Legea pentru modificarea și completarea Legii responsabilității fiscal-bugetare nr. 69/2010 was last modified: ianuarie 23rd, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter