MFP. Proiect: Hotărâre pentru aprobarea Listei cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de MFP și de instituțiile aflate în subordinea acestuia și termenele de clasificare aferente

9 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 97

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mfinante.gov.ro), joi, 8 octombrie a.c., Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a supus dezbaterii publice Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Listei cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de Ministerul Finantelor Publice și de instituțiile aflate în subordinea acestuia și termenele de clasificare aferente.

Redăm, în continuare, prevederile proiectului:

Inteligența artificială în materie penală

Art. 1:

Se aprobă Lista cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de Ministerul Finanțelor Publice și de instituțiile aflate în subordinea acestuia și termenele de clasificare aferente, prevăzută în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2

(1) Lista cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de Ministerul Finanțelor Publice și de instituțiile aflate în subordinea acestuia și termenele de clasificare aferente, prevăzută la art. 1 se comunică instituțiilor interesate de către Ministerul Finanțelor Publice, fiind clasificată potrivit legii.

(2) Informațiile clasificate secrete de stat care nu sunt preluate în noua listă, aparținând instituțiilor care nu se mai află în subordinea sau sub autoritatea Ministerului Finanțelor Publice, se mențin ca informații clasificate și se protejează potrivit legii, pe întreaga perioadă a menținerii clasificării informațiilor sau până la încadrarea acestor informații în noi clase și niveluri de secretizare, după caz.

Art. 3

La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă Hotărârea Guvernului nr. 613/2019 pentru aprobarea Listei cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de Ministerul Finanțelor Publice și de instituțiile aflate în subordinea acestuia și termenele de clasificare aferente.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la proiect și nota de fundamentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

MFP. Proiect: Hotărâre pentru aprobarea Listei cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de MFP și de instituțiile aflate în subordinea acestuia și termenele de clasificare aferente was last modified: octombrie 9th, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter