MFP. Posibilitatea înrolării în SPV prin intermediul sistemului video și a plății cu cardul a peste 30 de impozite și contribuții

21 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 92

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a publicat pe pagina oficială (www.mfp.ro) un comunicat prin care informează despre posibilitatea persoanelor de a se înregistra în Spațiul Privat Virtual (SPV) cu ajutorul identificării în sistem video și de a efectua plata obligațiilor fiscale prin intermediul cardulului bancar a peste 30 de impozite și contribuții, prin interconectarea cu ghiseul.ro.

Astfel, prin „Afișare obligații restante”, va rezulta lista obligațiilor ce pot fi plătite prin intermediul platformei ghiseul.ro, cuprinzând peste 30 de poziții, de la impozitul pe venituri, la contribuții, accize colectate, plata unor penalități etc.

Totodată, în cazul în care se opteză pentru identificarea vizuală online, organul fiscal inițiază procesul de recunoaștere prin sistem video a persoanei, cu scopul de a confirma calitatea acesteia. După finalizarea procesului de verificare, se poate opta pentru utilizarea sistemul video oferit pe platforma informatică.

Ministerul Finanțelor Publice implementează înrolarea în SPV cu ajutorul identificării în sistem video a persoanelor sau reprezentanților unor companii sau entități fără personalitate juridică.

Instrucțiunile pentru utilizarea acestor beneficii pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
MFP. Posibilitatea înrolării în SPV prin intermediul sistemului video și a plății cu cardul a peste 30 de impozite și contribuții was last modified: mai 21st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter