MFP. Guvernul României este partenerul OECD și UNDP pentru lansarea Centrului Global pentru Guvernanța Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDG)

26 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 130

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului oficial (www.mfinante.ro) la data de 25 septembrie 2019, Ministerul Finanțelor Publice a dat publicității un comunicat privind organizarea de către Guvernul României, împreună cu Guvernul Columbiei, Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD) și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP), a evenimentului de lansare a Centrului Global pentru Guvernanța Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (Global Hub on the Governance for the SDGs).

Este menționat faptul că Centrul Global va facilita și sprijinul țintit al OECD și UNDP pe anumite zone de guvernanță ale statelor active în acest domeniu, de exemplu în privința achizițiilor publice, a politicilor de integritate, a monitorizării și evaluării sau a bugetării bazate pe rezultate.

Pentru a vedea respectivul comunicat, vă rugăm accesați sursa informației.

Sursa informației

MFP. Guvernul României este partenerul OECD și UNDP pentru lansarea Centrului Global pentru Guvernanța Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDG) was last modified: septembrie 26th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter