MFP. Dobânzi de până la 4,75% plătite populației

30 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 236
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mfinante.gov.ro), marți, 30 iunie 2020, Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a publicat un comunicat de presă prin care informează persoanele fizice interesate că pot investi, începând din 1 iulie 2020, în patru noi emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani, cu dobânzi de 3,5%, 4%, 4,25% și 4,75%.

Aceste emisiuni, prin randamentele oferite, reprezintă o variantă de economisire avantajoasă.

Titlurile de stat pot fi cumpărate:

– între 1-31 iulie – de la unitățile Trezoreriei Statului;

– între 1-29 iulie – prin Compania Națională Poșta Română pentru mediul rural;

– intre 1-30 iulie – prin Compania Națională Poșta Română pentru mediul urban.

De asemenea, sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii, iar plafonarea sumelor care pot fi investite de persoanele fizice în cadrul acestor emisiuni a fost eliminată.

Titlurile de stat lansate începând cu data de 1 iulie 2020 sunt în forma dematerializată și au valoare nominală de 1 leu, iar dobânda este plătită la termenele prevăzute în prospectul de emisiune.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo

 

MFP. Dobânzi de până la 4,75% plătite populației was last modified: iunie 30th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter