MFP. Dobânda ultimelor împrumuturi a fost mai mică decât restul cotațiilor din piața secundară

11 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 143

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mfinante.ro), Ministerul Finanțelor Publice anunță că dobânda obținută de către specialiștii proprii la licitația din 9 septembrie a fost mai mică decât restul cotațiilor din piața secundară.

Totodată, precizăm că necesarul brut de finanțare pentru anul 2019, la nivel guvernamental, este de aproximativ 72 mld. lei, din care deficit bugetar de cca. 28 mld. lei și volum refinanțare datorie publică 44 mld. lei.

În acest sens, Ministerul Finanțelor Publice a planificat emiterea de titluri de stat pe piața internă în valoare totală de 49 mld. lei, din care 5 mld. lei sunt titluri de stat pentru populație, iar, până în prezent, a fost realizat aproximativ 80% din programul indicativ.

Cu titlu informativ, implementarea planului de finanțare se realizează, în fiecare lună, prin publicarea prospectului de emisiune, după consultarea participanților la piața locală a titlurilor de stat.

 

Sursa informației

MFP. Dobânda ultimelor împrumuturi a fost mai mică decât restul cotațiilor din piața secundară was last modified: septembrie 11th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter