MFP. Bonificații acordate pentru impozitele și creditele plătite până la data de 30 iunie

8 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 769

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a publicat pe pagina oficială (www.mfp.ro) un comunicat prin care informează despre faptul că cetățenii care obțin venituri din activități independente, drepturi de proprietate intelectuală, agricultură, chirii, câștiguri de capital și alte forme de venituri, care vor achita impozitele sau contribuțiile aferente veniturilor/câștigurilor obținute în 2019, până la data de 30 iunie, vor primi bonificații de până la 10%.

Astfel, persoanele fizice vor beneficia de o bonificație de 5% din impozitul pe venit, contribuția de asigurări sociale și contribuția de asigurări sociale de sănătate dacă, până la data de 30 iunie 2020, obligațiile fiscale de plată ale acestora vor înceta prin plată sau compensare integrală.

De asemenea, aceeași bonificație de 5% din impozitul pe venit, contribuția de asigurări sociale și contribuția de asigurări sociale de sănătate va fi acordată și pentru depunerea, până la 30 iunie 2020, a Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice, prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanță.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
MFP. Bonificații acordate pentru impozitele și creditele plătite până la data de 30 iunie was last modified: mai 8th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.