MF. Lansarea platformei de management și monitorizare a ajutoarelor de stat pentru operatorii economici

14 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
188 views

Ministerul Finanțelor (MF) a anunțat lansarea platformei online de tip „monitoring tool”, prin intermediul căreia operatorii economici pot transmite toate documentele necesare accesării unui ajutor de stat în baza H.G. nr. 807/2014 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie.

Astfel, platforma asigură: 

− transmiterea online a documentațiilor aferente cererilor de acord pentru finanțare și de plată a ajutorului de stat,

− informatizarea procesului de analiză a documentației transmise,

− monitorizarea în timp real a gradului de implementare și de respectare a condițiilor de menținere a investițiilor și a locurilor de muncă aferente proiectelor aprobate spre finanțare de către Ministerul Finanțelor.

De asemenea, accesând platforma, operatorii economici vor putea consulta Ghidul de utilizare depunere ON – LINE a documentelor necesare obținerii ajutorului de stat acordat în temeiul H.G. nr. 807/2014.

Platformă este disponibilă începând din data de 14 aprilie 2021, accesând următoarele link-uri: Depunere on-line sau ANAF – Descărcare declarații.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și MF. Normele metodologice ale Programelor IMM Invest, IMM Factor și IMM Leasing

MF. Lansarea platformei de management și monitorizare a ajutoarelor de stat pentru operatorii economici was last modified: aprilie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter