MEEMA. Măsuri de sprijin pentru antreprenori în valoare de 100 milioane de euro

4 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 100

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial al Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – MEEMA (www.economie.gov.ro), a fost adoptată O.U.G. privind finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii și domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp – 100 kWp necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul Energetic Național, precum și a stațiilor de reîncărcare de 22 kW pentru vehicule electrice și electrice plug-in, prin Programul de finanțare „ELECTRIC – UP”.

Astfel, programul, care beneficiază de o alocare bugetară de 100 milioane de euro, vizează compensarea unor pierderi de capital financiar și de resurse umane în categoria înterprinderilor mici și mijlocii și domeniului HORECA, înregistrate în urma situației sanitare, precum și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și dezvoltarea capacității de producere de energie electrică.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

De asemenea, o parte dintre obiective vizează creșterea gradului de utilizare a surselor de energie regenerabile, precum și a eficienței energetice, dar și îmbunătățirea calității aerului.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
MEEMA. Măsuri de sprijin pentru antreprenori în valoare de 100 milioane de euro was last modified: septembrie 4th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter