MDRAP. Proiect în dezbatere publică: H.G. privind procedura și metodologia pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 210 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ

28 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2188

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mdrap.ro), Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice declanșează procedura de dezbatere publică referitoare la adoptarea H.G. privind procedura și metodologia pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 210 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

Astfel, cu privire la schimbările preconizate, se au în vedere următoarele aspecte legate de prevederile art. 210, mai precis:

Inteligența artificială în materie penală

– normele metodologice privind acordarea indemnizației pentru limită de vârstă pentru primar, viceprimar, președinte și vicepreședinte al consiliului județean;

– beneficiari;

– termene, responsabili și circuitul documentelor;

– exemple ale modului de calcul al indemnizației;

– dispoziții tranzitorii pentru anul 2019 referitoare la depunerea dosarelor pentru acordarea indemnizației;

– modelul de cerere pentru acordarea indemnizației, ca anexă integrantă la metodologie.

 

Proiectul de act normativ este disponibil spre consultare, mai jos:

 

Sursa informației

MDRAP. Proiect în dezbatere publică: H.G. privind procedura și metodologia pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 210 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ was last modified: august 28th, 2019 by Redacția ProLege
Pachet: Principiile procedurei judiciare
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter