MAT. Organizarea și funcționarea Ministerului, aprobată de Guvern

31 dec. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 301

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) a informat că Guvernul României a aprobat Hotărârea privind organizarea și funcționarea MAT, prin care Ministerul devine operațional și va exercita, în principal, atribuții specifice, în conformitate cu reglementările în vigoare, în următoarele domenii: comerț, politici comerciale și relații economice internaționale; întreprinderi mici și mijlocii, cooperație și mediu de afaceri; investiții străine; turismul.

De asemenea, MAT preia personalul/posturile de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și va avea structuri de specialitatea (Direcția Generală Comerț Exterior, Direcția Afaceri Europene și Implementare PNNR, Direcția Generală Antreprenoriat și Programe de Finanțare, Direcția Investiții Străine, Direcția Generală Turism) și structuri de suport (Direcția Juridică și Administrare Societăți, Direcția Economică, Direcția Resurse Umane, Direcția Achiziții Publice și Administrativ, Corpul de control, Serviciul Comunicare și Protocol, Serviciul Relația cu Parlamentul, Compartimentul Unitatea de Politici Publice, Compartimentul Audit Public Intern, Biroul Informații Clasificate și Structura de Securitate).

Totodată, numărul maxim de posturi alocat Ministerului este de 589 posturi, finanțate de la bugetul de stat, exclusiv demnitarii și posturile aferente cabinetelor demnitarilor. Din numărul maxim de posturi, un număr de 83 posturi sunt aferente rețelei externe a ministerului.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

🔔Vezi și MAT. Programele ce urmează a fi finanțate din bugetul ministerului, în anul 2022

MAT. Organizarea și funcționarea Ministerului, aprobată de Guvern was last modified: decembrie 31st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.