Masă rotundă Probleme actuale privind profesia de avocat

1495       0

Masă rotundă: Probleme actuale privind profesia de avocat 📅 16 octombrie 2021 Masă rotundă: Probleme actuale privind profesia de avocat

Data 16 octombrie 2021
Locația Transmisie Online

Baroul Dolj în parteneriat cu Editura Universul Juridic, organizează, sâmbătă, 16 octombrie 2021, la Craiova, evenimentul ce va aborda tema „Probleme actuale privind profesia de avocat”. Acesta se va desfășura începând cu ora 10.00.

Speakeri și teme:

Av. Ștefan Naubauer, Demnitatea și compatibilitatea în profesia de avocat

Av Ion Turculeanu, Necesitatea unei noi legi a profesiei de avocat

Av. Bogdan Mihăloiu, Propuneri privind modificarea cadrului legislativ actual pentru combaterea avocaturii clandestine în raport de jurisprudența actuală

Av. Dragoș Nicu, Utilizarea platformelor online de către avocați

Av. Lucian Săuleanu, Noile reglementări privind publicitatea avocatului și a formelor de organizare

 

Evenimentul este organizat cu sprijinul:

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor

 

Evenimentul va fi transmis și online pe https://www.universuljuridic.ro/ și pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/portaluj/.

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

Masă rotundă: Probleme actuale privind profesia de avocat was last modified: octombrie 16th, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: