MAI. Proiect: Ordin pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției Secretariat General

27 sept. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 99

Ministerul Afacerilor Interne a supus dezbaterii publice Proiectul Ordinului ministrului Afacerilor Interne pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției Secretariat General.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise, în termen de 10 zile calendaristice, pe adresa de e-mail: [email protected].

Redăm, în continuare, principalele prevederi ale proiectului:

Articolul 1 – Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare a Direcției secretariat general, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Articolul 2 – Prezentul ordin intră în vigoare la data de 14 octombrie 2022.

Articolul 3 – La data intrării în vigoare a prezentului ordin, Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 108/2016 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției secretariat general, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 547 din 20 iulie 2016, cu modificările și completările ulterioare, se abrogă.

Pentru mai multe detalii legate de Proiect, vă invităm să accesați sursa informației.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

 

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

🔔Vezi și MAI. Proiect: Ordin pentru stabilirea modalităților de operare a sistemului informatic ViCLAS de către unitățile de parchet și poliție

MAI. Proiect: Ordin pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției Secretariat General was last modified: septembrie 27th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.