MAI. Proiect: Ordin pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Direcției Generale pentru Protecție Civilă

14 mai 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 80

Potrivit site-ului oficial (www.mai.gov.ro), Ministerul Afacerilor Interne a supus dezbaterii publice Proiectul de Ordin pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției Generale pentru Protecție Civilă.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 zile calendaristice, calculate de la data publicării anunțului (13 mai 2021), pe adresa de e-mail: [email protected].

Redăm, în continuare, principalele prevederi ale proiectului:

Art. 1Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare a Direcției Generale pentru Protecție Civilă, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la proiect, referatul de aprobare, anexă, anexa 1 și anexa 2, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și MAI. Proiect: Legea privind stabilirea unor măsuri de facilitare a utilizării informațiilor financiare și de alt tip în scopul prevenirii, depistării, investigării sau urmăririi penale a anumitor infracțiuni

MAI. Proiect: Ordin pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției Generale pentru Protecție Civilă was last modified: mai 25th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter