MAI. Proiect: Ordin pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției fonduri externe nerambursabile

12 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 87

Ministerul Afacerilor Interne a supus dezbaterii publice Proiectul de Ordin pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției fonduri externe nerambursabile.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise, în termen de 10 zile calendaristice, pe adresa de e-mail: [email protected].

Redăm, în continuare, principalele prevederi ale proiectului:

Art. 1 – Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare a Direcției fonduri externe nerambursabile, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2 – La data intrării în vigoare a prezentului ordin, Ordinul ministrului afacerilor interne nr.152/2019 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției fonduri externe nerambursabile, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 9 din 8 ianuarie 2020, se abrogă.

Art. 3  – Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Pentru mai multe detalii legate de Proiect și Referatul de Aprobare, vă invităm să accesați sursa informației.

Campanie Craciun UJmag 2020

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

📱MAI. Proiect: Ordinul pentru completarea OMAI nr. 94/2010 pentru aprobarea Normelor metodologice privind procedurile de planificare a resursei de aviație, cooperarea și accesul la bordul aeronavelor Ministerului Afacerilor Interne

MAI. Proiect: Ordin pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției fonduri externe nerambursabile was last modified: august 12th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.