MAI. Proiect în dezbatere publică: Ordinul pentru modificarea Criteriilor şi metodologiei de autorizare a centrelor de furnizare de servicii pentru consumatorii de droguri şi a Standardelor minime obligatorii de organizare şi funcţionare a centrelor de furnizare de servicii pentru consumatorii de droguri

20 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 189

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mai.gov.ro), Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică Proiectul de Ordin pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului sănătății publice, ministrului muncii, familiei și egalității de șanse și ministrului internelor și reformei administrative nr. 1389/513/2008/ 282/2007 privind aprobarea Criteriilor și metodologiei de autorizare a centrelor de furnizare de servicii pentru consumatorii de droguri și a Standardelor minime obligatorii de organizare și funcționare a centrelor de furnizare de servicii pentru consumatorii de droguri.

 

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Astfel, din categoria schimbărilor preconizate, care își vor produce efectul după adoptarea acestui Ordin, menționăm următoarele:

– reglementarea a două tipuri de autorizații, respectiv autorizația pentru o perioadă de 3 ani sau pe perioada de funcționare și autorizația pentru o perioadă de 1 an;

– eliminarea din cadrul comisiei de autorizare a reprezentantului MMJS;

– extinderea termenului de soluționare a cererii de autorizare de la 30 zile, cum este în prezent, la 60 zile;

– stabilirea modului de constituire a comisiei care soluționează contestațiile;

– reglementarea sancțiunii pentru nerespectarea criteriilor avute în vedere la autorizare;

– actualizarea standardelor minime obligatorii de organizare și funcționare a centrelor de furnizare de servicii pentru consumatorii de droguri.

 

Proiectul de Ordin poate fi consultat, în continuare:

 

Sursa informației

Original Black Friday pe UJmag.ro!
MAI. Proiect în dezbatere publică: Ordinul pentru modificarea Criteriilor și metodologiei de autorizare a centrelor de furnizare de servicii pentru consumatorii de droguri și a Standardelor minime obligatorii de organizare și funcționare a centrelor de furnizare de servicii pentru consumatorii de droguri was last modified: septembrie 20th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter