MAI. Proiect: H.G. pentru aprobarea deschiderii punctului internațional de trecere a frontierei de stat și a biroului vamal de frontieră pe Aeroportul Internațional „Brașov-Ghimbav”

23 sept. 2022
Vizualizari: 264

Ministerul Afacerilor Interne a supus dezbaterii publice Proiectul H.G. pentru aprobarea deschiderii punctului internațional de trecere a frontierei de stat și a biroului vamal de frontieră pe Aeroportul Internațional „Brașov-Ghimbav”, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise, în termen de 10 zile calendaristice, pe adresa de e-mail: dgj_transparenta@mai.gov.ro.

Redăm, în continuare, principalele prevederi ale proiectului:

Art. 1 – Se aprobă deschiderea punctului internațional de trecere a frontierei de stat și a biroului vamal de frontieră pe Aeroportul Internațional „Brașov – Ghimbav”, pentru persoane și mărfuri.

Art. 4 – În punctul de trecere a frontierei de stat și în biroul vamal de frontieră, deschise potrivit art.1, se asigură controalele specifice pentru toți pasagerii și toate mărfurile fiecărui zbor internațional.

Art. 5 – Programul de funcționare a punctului de trecere a frontierei de stat și a biroului vamal de frontieră este același cu cel al Aeroportului Internațional „Brașov – Ghimbav”, respectiv permanent, în intervalul orar 00.00-24.00.

 

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Pentru mai multe detalii legate de Proiect, Nota de fundamentare și anexe, vă invităm să accesați sursa informației.

 

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

🔔Vezi și MAI. Proiect: Legea pentru modificarea articolului 11 din Legea nr. 122/2006 privind azilul în România

MAI. Proiect: H.G. pentru aprobarea deschiderii punctului internațional de trecere a frontierei de stat și a biroului vamal de frontieră pe Aeroportul Internațional „Brașov-Ghimbav” was last modified: septembrie 23rd, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.