MAI. Examen de promovare în treapta profesională imediat superioară a personalului contractual încadrat la Serviciul Administrare Spații de Cazare

8 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 295

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mai.gov.ro), MAI a publicat un anunț privind posibilitatea de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

În vederea participării la examen, candidatul va depune la secretariatul Direcției Asigurare Logistică Integrată din municipiul București un dosar care să conțină următoarele documente:

– cererea de înscriere la examenul de promovare;

– adeverința privind îndeplinirea condițiilor pentru participarea la examenul de promovare din care să rezulte sfârșitul perioadei de debut stabilită în condițiile legii.

Examenul de promovare se va desfășura în data de 25 noiembrie 2019, conform calendarului de desfășurare a examenului, la sediul Direcției Asigurare Logistică Integrată din municipiul București, str. Eforie nr. 3-5, sector 5 și va consta în susținerea unei probe scrise.

Rezultatele selecției dosarelor de înscriere se vor afișa la avizierul direcției, iar rezultatele examenului de promovare se vor afișa la avizierul direcției și se va posta pe site-ul oficial al instituției, la secțiunea „Carieră – Anunțuri carieră”.

Calendarul concursului de promovare este după cum urmează:

14 noiembrie 2019, ora 16:00 – Dată limită de depunere a dosarului de înscriere;

15 noiembrie 2019 – Afișare rezultat selecție dosare;

18 noiembrie 2019 – Depunere contestații;

19 noiembrie 2019 – Afișare rezultat după soluționare contestații;

25 noiembrie 2019, ora 10:00 – Proba scrisă;

25 noiembrie 2019 – Afișare rezultat probă scrisă;

26 noiembrie 2019 – Depunere contestații;

28 noiembrie 2019 – Afișare rezultat contestații și rezultat final examen.

 

Pentru a accesa bibliografia și tematica, urmați, vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informației

MAI. Examen de promovare în treapta profesională imediat superioară a personalului contractual încadrat la Serviciul Administrare Spații de Cazare was last modified: noiembrie 8th, 2019 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter