MAI. Dreptul polițiștilor la uniformă și echipament inclusiv în bani, prelungit

22 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 60

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a luat decizia de a proroga termenele prevăzute de OMAI nr. 183/2021 privind aprobarea Regulamentului pentru compunerea și portul uniformelor de poliție, astfel încât polițiștii să poată primi în continuare, în perioada 1 iulie-30 septembrie 2022, drepturile de echipament inclusiv în bani, în cuantumul prevăzut de lege.

Astfel, această decizie a fost determinată de motive obiective, respectiv de întârzierile semnificative înregistrate la nivel internațional în furnizarea materiilor prime și a materialelor necesare confecționării noilor uniforme din cauza contextului economic mondial actual.

Obiectivul conducerii MAI este ca noile uniforme să fie confecționate din materiale care să asigure confort și protecție polițiștilor și care să răspundă nevoilor structurilor operative.

În acest context, pentru ca drepturile de echipament ale polițiștilor să nu fie afectate, conducerea MAI a luat decizia de a modifica anexa nr. 2 la OMAI nr. 183/2021.

Proiectul modificării OMAI nr. 183/2021 este disponibil aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

Vezi și Ministerul Afacerilor Interne. Programul de lucru al Direcției Generale de Pașapoarte se prelungește pe timp de vară

MAI. Dreptul polițiștilor la uniformă și echipament inclusiv în bani, prelungit was last modified: iunie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter