MAI. A fost lansată platforma „cemafac.ro”, un ghid cu recomandări pentru populație în funcție de scenariile posibile

24 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
585 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne (www.mai.gov.ro) a fost publicată o informare potrivit căreia Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, în colaborare cu Departamentul pentru Situații de Urgență și organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat luni, 23 martie 2020, o nouă platformă online din ecosistemul de luptă contra efectelor COVID-19 CeMăFac (cemafac.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro.

Această platformă reprezintă un ghid bazat pe scenarii posibile prin care populația României poate trece, reușind să o aducă mai aproape de măsurile recomandate de autorități pentru o mai bună protejare a familiei și a comunității în această perioadă.

Inteligența artificială în materie penală

O compomentă importantă a platformei este chestionarul de evaluare simptome dezvoltat în parteneriat cu DSU, acesta având rolul de a identifica gradul de risc propriu pentru a vedea ce pași are de urmat fiecare, în funcție de starea de sănătate și de acțiunile întreprinse în ultima perioadă.

De asemenea, secțiuni din platforma cemafac.ro tratează subiecte precum transmitere și simptome, cum ne protejăm, adaptare și rezistență, precum și informații folositoare celor care oferă ajutor sau sprijin echipelor de intervenție.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și MAI. Modelul declarației pe proprie răspundere și al adeverinței eliberate de angajator, necesare pentru circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei

MAI. A fost lansată platforma „cemafac.ro”, un ghid cu recomandări pentru populație în funcție de scenariile posibile was last modified: martie 24th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter