Magistrații și mediatorii au posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele profesionale din domeniul medierii

17 nov. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 605

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului președintelui Consiliului de Mediere, domnul Mugur Bogdan Mitroi, dat publicității în data de 16 noiembrie 2016, Consiliul de Mediere a răspuns afirmativ solicitării venite din partea Institutului Național al Magistraturii de a propune câteva teme de studiu cu privire la instituția medierii, ce se vor regăsi în programa de pregătire profesională pentru anul viitor.

Astfel, subiecte precum rolul magistratului în procedura de mediere, limitele mediatorului (competențe și atribuții), efectele acordului de mediere, alături de alte teme de interes profesional, au fost propuse pentru a întregi programa de formare continuă a magistraților, document ce va fi aprobat de Consiliul Superior al Magistraturii.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

De asemenea, prin intermediul Institutului Național de Formare Continuă a Mediatorilor, și colegii mediatori vor beneficia de același tratament profesional, ideea care a stat la baza acestui parteneriat fiind tocmai implementarea unui climat de intercunoaștere și interrelaționare profesională între mediatori și magistrați, premisă a unei mai bune cunoașteri a realităților și practicilor profesionale.

Sursa informației

Magistrații și mediatorii au posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele profesionale din domeniul medierii was last modified: noiembrie 17th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter