Locuri pentru avocați în cadrul seminarului INM „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene”

10 aug. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 997

Despre

  • Cine: INM
  • Ce: 2 locuri pentru avocați în cadrul seminarului „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene”
  • Unde: Hotel Minerva, București
  • Când: 23-25 septembrie 2015
  • Termenul-limită pentru înscriere: 24 august 2015

INM a anunțat că oferă 2 locuri pentru avocați pentru seminarul „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene”, seminar care se va desfășura la Hotel Minerva din București în perioada 23-25 septembrie 2015.

Acest seminar își propune o abordare profund practică a diferitelor ipostaze ale cooperării judiciare în materie penală, abordare grefată exact pe specificul activității specifice fiecărei din profesiile implicate (judecători, avocați și grefieri) și care să transpună concret dispozițiile teoretice în realitate. De asemenea, acesta va avea și o componentă de formare lingvistică, participanții urmând a parcurge un modul de formare în privința înțelesului și conținutului termenilor utilizați în mod frecvent în materia cooperării judiciare în materie penală.

Seminarul va fi susținut de experți naționali, precum și de experți străini specializați în cooperarea judiciară în materie penală, desemnați de partenerii externi ai proiectului (Institutul de Formare Judiciară din Belgia, Institutul Judiciar din Bulgaria, Școala Judiciară din Polonia, Academia de Drept European, Școala Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii din Italia și Școala Judiciară a Consiliului General al Puterii Judiciare din Spania).

Informații administrative

• Seminarul se va desfășura la Hotel Minerva, Strada Gheorghe Manu 2-4, Sector 1, București, Romania;

• Limba de lucru a seminarului este exclusiv limba engleză.

• Transportul (dus-întors) este decontat de către organizatori în limita a 75 de euro;

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

• Cazarea și masa sunt acoperite de organizatori pe perioada desfășurării seminarului (cazare pentru 3 nopți începând cu data de 22 septembrie 2015).

Condiții de participare

• Cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu/avansat (cel puțin echivalent nivelului B1 din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi);

• Membru al unui barou component al UNBR;

• Disponibilitatea de a participa activ în cadrul seminarului prin implicarea în secvența de proces simulat existentă în cadrul seminarului în rolul de avocat. Această secvență va consta în simularea în limba engleză a unui proces în fața instanțelor române. Procesul simulat se va desfășura în baza unui miniscript care va fi furnizat anterior seminarului.

Înscrierea

Persoanele interesate vor transmite următoarele documente doar in format electronic la adresa: [email protected] până la data de 24 august 2015:

• Formularul de înscriere completat;

• Copie de pe legitimația de avocat emisă de UNBR (Baroul component al UNBR);

• Certificat de competență lingvistică sau orice alt document din care rezultă cunoașterea limbii engleze la nivelul solicitat – în măsura in care dețineți un astfel de document.

Procesul de selecție:

• După verificarea condițiilor de înscriere se va acorda preferință primelor candidaturi depuse coroborat cu nivelul de cunoaștere a limbii engleze.

• Pentru informații suplimentare, persoană de contact este d-nul Răzvan MIHĂILĂ, tel. 0745 625 725, e-mail: [email protected]

Consultați agenda seminarului sau sursa informațiilor, anunțul publicat de INM (www.inm-lex.ro).

 

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala
Locuri pentru avocați în cadrul seminarului INM „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene” was last modified: august 10th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter