Legea privind votul prin corespondenţă (promulgată)

23 nov. 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 814

Despre

  • 19 noiembrie 2015
  • Legea privind votul prin corespondență

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dată promulgareActul normativ promulgat
19 noiembrie 2015Legea privind votul prin corespondență

 

Monitor Dosare

Potrivit comunicatului de presă publicat pe site-ul Președinției României (www.presidency.ro), în data de 19 noiembrie 2015, a fost promulgată Legea privind votul prin corespondență, precum și modificarea și completarea Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente.

 

Din respectivul comunicat reiese faptul că Legea votului prin corespondență a fost un obiectiv pe care Președintele și l-a asumat încă de la începutul mandatului.

De asemenea, se arată faptul că acest act normativ este unul așteptat de întreaga societate și asigură premisele respectării dreptului fundamental la vot pentru toți românii, oriunde s-ar afla ei în lume.

 

Pentru a vedea respectivul comunicat de presă vizitați site-ul Președinției României (www.presidency.ro).

Legea privind votul prin corespondență (promulgată) was last modified: noiembrie 20th, 2015 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter