Legea privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare și alte acte normative (promulgate)

4 dec. 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 642

Despre

  • 3 decembrie 2015
  • Legi promulgate

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dată promulgareActele normative promulgate
3 decembrie 2015– Legea privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare
– Legea privind redresarea și rezoluția instituțiilor de credit și a firmelor de investiții, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul financiar

 

Potrivit comunicatului de presă publicat pe site-ul Președinției României (www.presidency.ro), în data de 3 decembrie 2015 au fost promulgate două acte normative. Vă prezentăm, în continuare, respectivele acte:

– Legea privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare;

– Legea privind redresarea și rezoluția instituțiilor de credit și a firmelor de investiții, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul financiar.

Pentru a vedea respectivul comunicat de presă vizitați site-ul Președinției României (www.presidency.ro).

Legea privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare și alte acte normative (promulgate) was last modified: decembrie 3rd, 2015 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter