Legea pentru modificarea şi completarea NCPC, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative a fost trimisă la Președintele României pentru promulgare

12 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 374

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.cdep.ro), la data de 8 decembrie 2018, Legea pentru modificarea și completarea NCPC, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative a fost trimisă la Presedintele României pentru promulgare, după ce respectiva lege a fost adoptată de Camera Deputaților (for decizional în acest caz) la data de 28 noiembrie 2018 și depusă la Secretarul general pentru exercitarea dreptului de sesizare asupra constituționalității legii, pe data de 3 decembrie.

Menționăm faptul că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative a fost inițial adoptată de Senat la data de 29 mai 2018 și de Camera Deputaților la data de 6 iunie 2018.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Prin Decizia nr. 454/2018, CCR a admis sesizarea de neconstituționalitate, formulată de ÎCCJ, declarând unele dispoziții din respectiva lege neconstituționale.

La data de 12 noiembrie 2018, Senatul a modificat prin reexaminare Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative, ca urmare a D.C.C. nr. 454/2018.

Sursa informației

Legea pentru modificarea și completarea NCPC, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative a fost trimisă la Președintele României pentru promulgare was last modified: decembrie 12th, 2018 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter