Divorţul cu elemente de extraneitate. Legea aplicabilă divorţului. Legea aplicabilă cu privire la autoritatea părintească

18 feb. 2015
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 4047

Despre

  • Legea aplicabilă divorţului
  • Legea aplicabilă cu privire la autoritatea părintească
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Divorțul cu elemente de extraneitate. Legea aplicabilă divorțului. Legea aplicabilă cu privire la autoritatea părintească was last modified: februarie 18th, 2015 by Ramona Cîrlig

Vă recomandăm:

Despre autor:

Ramona Cîrlig

Ramona Cîrlig

Este avocat în cadrul Departamentului de Litigii şi Arbitraj al Muşat & Asociaţii, iar anterior şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Reprezentanţei UNFPA (Fondul ONU pentru Populaţie) în România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter